Bezoek ons
Kleindorp 15, Merselo

 

Maak een afspraak
06 34029938

 

Stuur een bericht
info@he-tu.nl

 

Onze openingstijden
Ma - Vr: 09:00 - 17:00

 
 

Voor een gezonde geest in een gezond lichaam

 
 

Welkom


Hier vindt u alle informatie over wat wij doen, onze aanpak, wie we zijn en algemene, praktische informatie.

 

Bij ons kunt u terecht om de werkelijke oorzaak van uw klacht(-en) te achterhalen. Ook bieden wij u een behandelmethode die u helpt om uw klachten op te lossen en uw gezondheid te hervinden.

 
 

"Eenvoud is kenmerk van het Ware"

Herman Boerhaave (1668-1738) arts, botanicus & theoloog

 
 

Over ons

Wij zijn in onze nopjes want u bent geïnteresseerd in wie we zijn, maar bovenal...wat we voor u kunnen betekenen op uw weg naar gezondheid.

Loes Gielens en Jos Smeets hebben een totaal verschillende achtergrond. Loes was geïnteresseerd in het wel en wee van de mens en Jos was heel zijn leven geïnteresseerd in alles wat leefde en heeft dit vormgegeven door medische studies.

Beiden kwamen tot de ontdekking dat het geluk van de mens en klachten iets met elkaar te maken hebben. Aanvankelijk hebben ze zich onafhankelijk van elkaar verdiept in de relatie tussen de klachten en het geluk van mensen. Ze zagen dat mensen volgens bepaalde patronen hierop reageren. Het is hun gebleken dat de vitale levensenergie hierin centraal staat.

Samen hebben ze dit verder uitgewerkt en zijn gekomen tot een effectieve behandelmethode die niet alleen de gezondheid hersteld, maar ook de mens de weg naar geluk wijst.

Graag willen zij met u onderzoeken wat uw klacht u te vertellen heeft en hoe deze op te lossen. Schroom niet, neem gerust contact op indien u vragen heeft, of.....ben gewoon nieuwsgierig, maak een afspraak en ervaar zelf. Het gaat er tenslotte om, dat u weer klachtenvrij bent en evenwichtig in het leven staat.

 

Stel een vraag

Velden met een * zijn verplicht

 
 

Het maakt niet wat uw klacht is, ernstig of zeurend, acuut of chronisch, lichamelijk of geestelijk, wij zijn hier om u te helpen."