U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Afspraak maken?

Kleindorp 15, Merselo

tel. 0478 516 227

Direct afspraak maken

Waarom praktijk He Tu?

  • brede kennis van Westerse en Oosterse Geneeskunde
  • jarenlange ervaring in de praktijk
  • we nemen uw klachten serieus
  • wij zijn pas tevreden als u het bent
  • we nemen voldoende tijd voor u
  • onze aanpak voorkomt het ontstaan van nieuwe klachten
  • U BENT WEER GEZOND!

Cliënten vertellen... lees hier

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn in onze nopjes want u bent geïnteresseerd in wie we zijn, maar bovenal...wat we voor u kunnen betekenen op uw weg naar gezondheid.

Loes Gielens en Jos Smeets hebben een totaal verschillende achtergrond. Loes was geïnteresseerd in het wel en wee van de mens en Jos was heel zijn leven geïnteresseerd in alles wat leefde en heeft dit vormgegeven door medische studies. Beiden kwamen tot de ontdekking dat het geluk van de mens en klachten iets met elkaar te maken hebben. Aanvankelijk hebben ze zich onafhankelijk van elkaar verdiept in de relatie tussen de klachten en het geluk van mensen. Ze zagen dat mensen volgens bepaalde patronen hierop reageren. Het is hun gebleken dat de vitale levensenergie hierin centraal staat. Samen hebben ze dit verder uitgewerkt en zijn gekomen tot een effectieve behandelmethode die niet alleen de gezondheid hersteld, maar ook de mens de weg naar geluk wijst.

Graag willen zij met u onderzoeken wat uw klacht u te vertellen heeft en hoe deze op te lossen. Schroom niet, neem gerust contact op indien u vragen heeft, of.....ben gewoon nieuwsgierig, maak een afspraak en ervaar zelf. Het gaat er tenslotte om, dat u weer klachtenvrij bent en evenwichtig in het leven staat.