He Tu Fotografie

Opdrachten

 
 
Wil je ook jouw interesse en passie delen, dan kan en wil ik je daar graag bij helpen. Het maakt niet uit wat jou bezighoudt: je sport, hobby, werk, beroep, kunst, geloof, sociale activiteit, je zoektocht, liefde voor dieren, planten of natuur. Niets is te gek en samen brengen we jouw verhaal of boodschap in beeld.
Door mijn eigen zoektocht en ervaringen ben ik in staat mensen te bevragen en te doorgronden, zodat ik je kan helpen jouw ware kern of passie te vinden en dit te vertalen in beelden. Heb je al een duidelijk idee, een richting of ben je nog op zoek naar de juiste vorm en inhoud, samen gaan we op ontdekking.
Je mag van mij diepgang, oprechtheid, kunstzinnigheid, vriendelijkheid en warmte verwachten die ik verbind met mijn fotografie. Ik beschouw een opdracht geslaagd als jij je kan herkennen in het beeldverhaal en naar ik hoop ook weer een stap in je ontwikkeling hebt gezet.
 

Hoe ga ik te werk?

In het eerste gesprek verkennen we je wensen en de mogelijkheden. Aan de hand van jouw inbreng stellen we het thema vast. Indien nodig schrijf ik een korte samenvatting. Hierna maken we een moodboard om de juiste sfeer en toon voor jouw verhaal te vinden.

Als dit alles naar wens is, gaan we de foto’s maken. Mogelijk dat we een eerste fotosessie 'proefdraaien’ zodat we nog kunnen bijstellen en aanpassen. De foto’s worden door mij bewerkt conform het plan en geleverd volgens te maken afspraak.


 

Ontdek jouw verhaal

Wat houdt je bezig, wat is je visie

Waar sta je voor


 
 

Deel je verhaal

Breng het tot leven

Omzetten in beelden, portretten

Ontwikkel je visie

Presenteer

 

Wat kan ik je bieden?

 

Optie 1


Je hebt al een duidelijk beeld en samen maken we de foto's voor jouw verhaal. De foto's worden nabewerkt conform je wensen.

 
prijs €100,- (basis)
plus €50,-/uur
excl. onkosten
 
 

optie 2

Standaard

Je weet wel wat je wil vertellen, maar hebt nog geen duidelijk idee hoe je dit verwerkt tot een beeldverhaal. Hierbij kan ik je helpen en samen maken we de foto's.

 
prijs €250,- (basis)
plus €50,-/uur
excl. onkosten
 
 

optie 3


Je bent nog op zoek naar inzicht en visie op je verhaal of hebt niet de tijd om dit vorm te geven. Samen geven we invulling aan jouw verhaal, geven het vorm en maken we het naar jouw wens. Hierbij mag je van mij initiatief en actieve inbreng verwachten.

 
prijs €350,- (basis)
plus €75,-/uur
excl. onkosten
 
  • Voor een opdracht worden de foto's aangeleverd zoals nodig voor het verhaal. Dit geldt zowel voor aantal als vorm (digitaal of afdruk tot a3 formaat).
  • Indien er specifieke eisen zijn zoals posters, canvas of fotoboek, gelden meerprijzen.
  • Onder onkosten vallen eventuele reis- en verblijfskosten.
  • De kilometervergoeding bedraagt €0,30/km, gerekend vanaf Venray.
  • Op alle opdrachten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen?

Hoe kan ik boeken?
Bel, app, mail of vul het contactformulier in en ik neem contact met je op voor een oriënterend gesprek. Indien je geïnteresseerd bent, werken we je idee, verhaal verder uit. Dit leggen we vast in een overeenkomst.
Hoeveel foto's ontvang ik?
Het aantal foto's hangt af van het verhaal. Om een idee te geven: kunnen we je verhaal in één foto verbeelden, dan is het dat, of net zoveel als nodig (meestal tussen de 5 en 10 foto's).
Wat is je levertijd?
De manier van werken brengt met zich mee dat we samen een traject doorlopen waarbij de levertijd afhangt van o.a de uitgebreidheid en tijdsafhankelijke beelden. De oplevering wordt tijdens het intake gesprek afgesproken
Wat is je werkgebied?
Noord-Limburg en Oost Brabant. Indien gewenst, werk ik ook op locatie. Hou wel rekening met reiskosten en eventuele verblijfskosten.
Is er een wachtlijst?
Nee, op dit moment niet
Hoe kan ik betalen?
Je ontvangt een factuur voor het basisbedrag bij akkoord . Achteraf worden de gemaakte uren en onkosten in rekening gebracht
Ben je gediplomeerd ?
Ja, ik heb de fotografie opleiding met succes doorlopen aan 'Het Fotografieinstituut'


Heb je referenties?
Ja, deze zijn op aanvraag beschikbaar.
Portfolio
Startpagina

All content Copyright © 2023 He Tu fotografie