He Tu Fotografie

Het Licht vastleggen.

 
Mijn werk zou ik willen omschrijven als het maken van portretten met een verhaal. Realistische beelden waarin ik het leven verbeeld, of ook surrealistische, abstracte beelden. Het thema waar ik mij mee bezighoud, is leven en alles wat daarmee te maken heeft.
In mijn professie als dierenarts en later als acupuncturist heb ik ervaren dat het leven niet altijd vanzelfsprekend is. Om het leven te begrijpen en vooral ook waar het mis kan gaan, is balans de sleutel. Die balans speelt in de Oosterse filosofie en heling een centrale rol en is te begrijpen door het concept van Energie dat uiteindelijk alles omvat en waar niets van los gezien kan worden: alles hangt samen. Ook wel omschreven als een holistische visie.
De Energie kent vele uitingen, het is een kracht die kan creëren, het zijn emoties die ons doen bewegen, het is liefde voor alles wat er is en het is Licht dat leven geeft.
Mijn beelden zijn een reflectie van dat Licht. De vorm die ik kies zijn portretten met inhoud, een verhaal. Het onderwerp van deze portretten zijn:
  • mensen, met hun passie, emotie en ook pijn
  • dieren, aan huis en in het wild
  • bloemen, verbeelding van de pracht van de natuur.
 

Werken

Mijn favorieten kun je vinden in mijn portfolio gehost door Saal Digital.
 
 
 

Verhalen

Over achtergronden, het maken van beelden, belevenissen of projecten.
 
 
 

Opdrachten

Wil je ook jouw verhaal delen? Ik nodig je uit om dit mij in beeld te brengen.
 
 
 

Contact

Wat is jouw verhaal? Laat het mij weten.
 
 

All content Copyright © 2023 He Tu fotografie