U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Afspraak maken?

Kleindorp 15, Merselo

tel. 0478 516 227

Direct afspraak maken

Waarom praktijk He Tu?

  • brede kennis van Westerse en Oosterse Geneeskunde
  • jarenlange ervaring in de praktijk
  • we nemen uw klachten serieus
  • wij zijn pas tevreden als u het bent
  • we nemen voldoende tijd voor u
  • onze aanpak voorkomt het ontstaan van nieuwe klachten
  • U BENT WEER GEZOND!

Cliënten vertellen... lees hier

Getuigenissen

KINDERWENS (Shirley en Jeroen van der Ploeg, 15 mei 2017)

"Mijn vrouw zocht hulp voor onze kinderwens. We waren na bijna 3 jaar al behoorlijk ten einde raad. Toen ze bij He Tu kwam, zeiden zij dat het ook met de energie stromen te maken kan hebben. Dat je innerlijk een warm nestje moet creëren, dat het kind zich ook veilig en gewild voelt. Nadat ze de nodige gesprekken had gehad, werd geopperd dat ik ook maar eens mee moest komen, omdat je een kind toch met zijn tweeën maakt.


Zelf had ik ook de nodige problemen, natuurlijk de kinderwens maar ook nog de naweeën van een fikse burn-out en stroeve contacten met andere personen en kon maar moeilijk met mezelf om gaan.

Vanaf de eerste afspraak klikte het al meteen. Ze proberen in het eerste gedeelte van de behandeling dmv praten te kijken waar het probleem zit. En houden je eigenlijk een spiegel voor, waardoor je anders naar jezelf kijkt en dat je de dingen ook van een andere kant/persoon ziet. En welke emoties er dan opspelen en waarom, en dat die misschien wel helemaal niet nodig zijn?

In het tweede gedeelte van die behandeling gaan ze in op je energie stromen. Dan vragen ze  bepaalde dingen (aan de hand van het eerdere gesprek) uit aan je lichaam, hier hoef je zelf niks voor te doen, alleen maar ontspannen te liggen en je arm doet de rest. Zo komen er ook dingen aan bod die uit je baby tijd komen, of zelfs nog in de buik! Dat kun je zelf ook nooit meer weten! Maar die dingen hebben je wel gevormd tot wie je nu bent. Dus ze maken je bewust van je onderbewustzijn. En als je die dingen weet over jezelf, dan kun je ook reageren als bepaalde situaties zich voor doen.

Tot slot, het heeft mij en mijn vrouw erg veel geholpen en helpt nog steeds! Mijn vrouw en ik zijn eindelijk in verwachting, en ik grijp de handvatten die ik krijg en heb gekregen nog steeds elke dag aan, om niet telkens in dezelfde gaten te vallen, of te twijfelen aan mijzelf."

Loes en Jos, hartelijk bedankt!!