Bezoek ons
Kleindorp 15, Merselo

 

Maak een afspraak
06 34029938

 

Stuur een bericht
info@he-tu.nl

 

Onze openingstijden
Ma - Vr: 09:00 - 17:00

 
 
Tao
 

Informatie voor artsen

De behandelmethode is niet gebaseerd op medische principes. Onze kijk op gezondheid en ziekte vindt zijn oorsprong in de Taoïstische leer en moderne inzichten in psychosomatiek.

Lichaam en Geest worden niet los gezien maar als een geheel, een integrale aanpak. Deze richt zich op het herstel van de Energie in het lichaam. Wij zien deze Energie zeer breed: van de calorieën in het voedsel, de fysiologie van het lichaam, zintuigen, waarnemingen, emoties, karakter, persoonlijkheid, psyche tot en met de geest.

Klachten ontstaan door een verstoorde balans in de energiehuishouding, meestal in de vorm van blokkades of een tekort aan energie. Onze diagnostiek is gebaseerd op kinesiologie. Door de oorzaak van de verstoringen aan te pakken, lossen de klachten op en wordt de gezondheid van de cliënt weer hersteld.

Door het herstel van de energie van de cliënt is ook het resultaat van de door u gestelde behandelingen effectiever. Onze methode is dus weliswaar alternatief maar werkt complementair voor de geneeskunde.