U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Afspraak maken?

Kleindorp 15, Merselo

tel. 0478 516 227

Direct afspraak maken

Waarom praktijk He Tu?

  • brede kennis van Westerse en Oosterse Geneeskunde
  • jarenlange ervaring in de praktijk
  • we nemen uw klachten serieus
  • wij zijn pas tevreden als u het bent
  • we nemen voldoende tijd voor u
  • onze aanpak voorkomt het ontstaan van nieuwe klachten
  • U BENT WEER GEZOND!

Cliënten vertellen... lees hier

Behandeling

"De reis van duizend mijl, begint met een stap"

Lao Tzu ( 6e eeuw v.Chr.), Chinees filisoof

 Behandeling

 

Graag willen we met u onderzoeken wat uw klacht u te vertellen heeft en hoe deze op te lossen. Alle klachten komen namelijk voort uit een verstoring van uw energiebalans. Los deze verstoring op en uw klachten verdwijnen. 

Het maakt hierbij niet wat uw klacht is. In de Energetische Heling wordt de klacht in verband gebracht met uw algemene lichamelijke en geestelijke gezondheid. Klachten zijn signalen van een verstoord evenwicht in uw energie. Tijdens het eerste bezoek worden de energetische verstoringen die tot uw klacht geleid hebben, onderzocht.

  

Onderzoek

Door middel van de spiertest  wordt op een effectieve manier gezocht naar de werkelijke oorzaak van uw klacht(-en) en de juiste behandeling bepaald.

 

Behandelplan

Aan de hand van uw klacht(-en) en de resultaten van het onderzoek wordt een behandeling voorgesteld. Hoe lang en hoe vaak u behandeld moet worden, is afhankelijk van uw energetische verstoring.

 

Na de behandeling

Het kan zijn dat u zich na de behandeling loom of moe voelt. Ook kan het gebeuren dat behandelde lichaamsdelen dof en zwaar voelen. Dat is normaal en het gevoel trekt vanzelf weer weg. Het is aan te raden na behandeling het rustig aan te doen en ‘te luisteren’ naar uw lichaam. Als u zich moe voelt of slaap hebt, ga dan ook op tijd naar bed.