Bezoek ons
Kleindorp 15, Merselo

 

Maak een afspraak
06 34029938

 

Stuur een bericht
info@he-tu.nl

 

Onze openingstijden
Ma - Vr: 09:00 - 17:00

 

Behandeling

De behandeling is gericht op het herstellen van het Energetisch evenwicht. Door het opsporen en oplossen van blokkades in uw lichaam, kan de energie weer vrij door uw lichaam stromen en uw klachten verdwijnen.

Derde oog

Behandelplan

Aan de hand van uw klacht(-en) en de resultaten van het onderzoek wordt een behandeling voorgesteld. Hoe lang en hoe vaak u behandeld moet worden, is afhankelijk van uw energetische verstoring.

 

Technieken

Afhankelijk van de blokkade gebruiken wij verschillende technieken om deze op te lossen. Het meest gebruikt is een Energie-overdracht (Qi). Daarnaast kan het zijn dat een HOM (Hart-Opening-Methode) of affirmatie nodig is.

Voor lokale klachten kan het zijn dat Tuina (massage volgens Traditionele Chinese Geneeskunde) nodig is. Hiermee wordt de Energie plaatselijk in beweging gezet. Dit verlicht de pijn en versterkt uw lichaamsweerstand.

 

Na de behandeling

Het kan zijn dat u zich na de behandeling loom of moe voelt. Ook kan het gebeuren dat behandelde lichaamsdelen dof en zwaar voelen. Dat is normaal en het gevoel trekt vanzelf weer weg. Het is aan te raden na behandeling het rustig aan te doen en ‘te luisteren’ naar uw lichaam. Als u zich moe voelt of slaap hebt, ga dan ook op tijd naar bed.